Français/French Deutsch/German Italiano/Italian Netherlands/Dutch Español/Spanish Português/Portuguese
한국어/Korean 中文(简体)/Chinese Simplified 日本語/Japanese Greek Arabic / UAE Russia/Russian



Παραγωγή"Αγουρέλαιο" παραπέμπει στην πλούσια, αρωματική ποιότητα Ελαιόλαδου

Η Ελιές για το λάδι της Ecomare ωριμάζουν στην ορεινή Χαλκιδική υπό τους ιδανικούς όρους κλίματος σε υψόμετρο 300 έως 400 μέτρων. Η οικολογική, βιοδυναμική διαχείριση της ελιάς ελέγχεται συνεχώς από το ινστιτούτο Biohellas και από το ελληνικό αγροτικό Υπουργείο.

Η συγκομιδη και το αλεσμα της ελίάς , για το λαδί αυτο , γινεται τον Οκτωβρίου. Ένα λίτρο ecomare ελαιολάδο είναι από περίπου δέκα kg πράσινες ελιές (σε σύγκριση με 4 - 6 kg, στα συμβατικα λάδια). Με την φυσική διαδικασία παραγωγής, μπορούν να παραμείνουν σε φιάλη μικρών κομματιών που δεν μειώνει την ποιότητα του ελαιολάδου.

*) Στη Χαλκιδική το ελαιολαδο καλλιεργειται εδω και 4000 χρόνια. Η χερσόνησο είναι νοτιοανατολικά της Θεσσαλονίκης, μεταξύ του Θερμαικου και Στρυμονικου κόλπου, οπου παρεμβαίνει υπό την μορφή τριών σημείων, όπως η τρίαινα του Ποσειδώνα, μέσα στην θάλασσα .

Ανάλωση μέχρι τις: 10.2011

100 gr περιέχει ένα μέσο όρο:

Ενεργειακή αξία 3583 kJ/871 kcal
Πρωτεΐνες 0 gr
Υδατάνθρακες  0 gr
Οξύτητα < 0,5%
Λιπαρές ύλες 96,85 gr
εκ των οποίων  
κορεσμένα 13,66 gr
μονοακόρεστα 75,58 gr
πολυακόρεστα 7,61 gr
   

 


Copyright © 2004. All Rights Reserved